Bemutatkozunk

A vállalkozás két magyar alapítója Budapesten szétnézve azt látta és tapasztalta, hogy amilyen magas szinten ők bébiszittereket szolgáltatnak Londonban, olyan szintű szolgáltatás Budapesten nincs. Ezért a legnyilvánvalóbb lépés az volt, hogy itt is elindítják a Hello Mums bébiszitter szolgáltatást, mellyel a szülőknek segítenek jól képzett és megbízható bébiszittereket találni.

Minden egyes bébiszittert személyesen interjúztatunk, hogy biztosak legyünk abban: a legjobb és legmegfelelőbb gyermekfelügyelőket tudjuk biztosítani. Kizárólag 21 év feletti hölgyeket alkalmazunk és mivel már több, mint 16 éve dolgozunk gyermekekkel, biztosan tudjuk, hogy milyen egy jó bébiszitter. Annak, aki a csapatunk tagja szeretne lenni, rendelkeznie kell friss erkölcsi bizonyítvánnyal és minimum két gyermek gondozásával-gyermekfelügyelettel kapcsolatos referenciával. Sok olyan hölggyel dolgozunk, akinek rengeteg gyermekgondozási tapasztalata van, mint például: tanárnőkkel, óvónőkkel, dadákkal.

Photo of hello mums team

Katalin, Jeremy és Edina 2009 óta ismerik egymást és 2014-ben indították el a Hello Mums szolgáltatást. Marika és Réka 2016-ban csatlakozott a csapathoz, amikor a Hello Mums Magyarországon is elindult. Wilson Katalin Egerben született, 16 évet dolgozott gyerekekkel mielőtt 2016 márciusában anyuka lett. Katalin a csapat koordinátora és kommunikációs vezetője. Rókus Edina Baján született, az összes bébiszitterért Ő felelős. Közel 20 éve foglalkozik gyerekekkel és szülőkkel így nagyon jól tudja, hogy mit szeretnének a szülők egy jó bébiszittertől. Edina nagyon szereti az állatokat és van egy kis kutyája aki lába alatt fekszik a legtöbb interjú alatt. Wilson Jeremy már több ideje van a számitástechnika világában mint, amennyit el szeretne ismerni, így egyértelmű volt, hogy ő fog minden technologiai dologgal foglalkozni. Jeremy szabadidejét kisfiával tölti. Marikának már két felnőtt gyermeke van és egész életében vásárlókkal és ügyfelekkel foglalkozott. Jelen van minden interjúnál és megbizonyosodik arról, hogy minden bébiszitterünk megfelel az elvárásainknak. Országh Réka 2016 tavaszán lett édesanya. Egerben él, végzettsége szerint HR szakos közgazdász, ebből is látszik, hogy szeret emberekkel foglalkozni. Kisfia születése előtt egy multinacionális cégnél dolgozott több, mint 10 évet. A Hello Mums csapatában a marketinges feladatokat látja el Wilson Katalin segítségével.