Szülőknek

Összekötjük Budapest legmegbízhatóbb bébiszittereivel

Díjnyertes gyermekfelügyeleti szolgáltatásunk könnyűvé és egyszerűvé teszi, hogy megbízható és beszámítható bébiszittereket találjon, amikor szüksége van rájuk. Tekintse meg videónkat, hogy megtudja, milyen egyszerű is ez! A regisztráció ingyenes, amely után interneten vagy mobilalkalmazások használatával is tud foglalni. Minden egyes bébiszitterünket személyesen interjúztattuk és ellenőriztük, hogy rendelkeznek naprakész erkölcsi bizonyítvánnyal. Tehát biztos lehet benne, hogy a gyermekei biztonságban vannak.

Bébiszittereinkről

Minden bébiszitter 21 éven felüli és 2 év+ gyermekfelügyelői gyakorlattal rendelkezik

Biztonságot biztosítunk a naprakész erkölcsi bizonyítvány révén

Gyermekfelügyelőink több, mint 40% -a rendelkezik széleskörű újszülött tapasztalattal

Mit mondanak rólunk

Nyugodt szívvel hagytam felügyeletére gyermekeimet.

Vivian, 2 gyermek édesanyja

Hogyan működünk

1

Hozzon létre egy fiókot

A fiók létrehozása ingyenes és egyszerű. Miután regisztrált, megtekintheti a bébiszittereink teljes profilját, kiválaszthatja kedvenceit és beállíthatja azt az igényei szerint.

2

Foglalás

Bármikor foglalhat, ha megadja, hogy mikor és mennyi ideig akar egy bébiszittert. Foglalás esetén foglalási díjat számítunk fel.

3

Kirendelünk egy bébiszittert

Kirendeljük Önnek a bébiszittert és emailben elküldjük az adatait. Mindig egy olyan bébiszittert küldük, aki vagy a kedvence, vagy akit már foglalt korábban, vagy aki a legközelebbi - az Ön igényeinek megfelelően

4

Megérkezik a bébiszittere

A foglalást megelőzően emlékeztetőt küldünk sms-ben Önnek és bébiszitterének. A bébiszittere megérkezik a munka kezdetére és befejezéskor Ön egyszerűen kifizeti a díját készpénzben.

Mennyibe kerül?

Foglalási díjak
Tagsági nélkül Tagságival
1 500 Ft 950 Ft
foglalásonként foglalásonként

Minden foglalásnál foglalási díjat kell fizetnie. Ha gyakori foglalásokat tervez, pénzt takaríthat meg! Legyen Hello Mums tag, így csökkennek a foglalási díjak 950 Ft.

Bébiszitter díjak
Este Nappal Ünnepnapokon
2 000 Ft 2 000 Ft 4 000 Ft
óránként óránként óránként
Este 18:00 és reggel 6:00 között Reggel 6:00 és este 18:00 között Lássa alább az ünnepnapokon

Takarítson meg több, mint 50%-ot a foglalási díjakból

Csak 5 000 Ft -ért havonta, vagy 45 000 Ft -ért évente (továbbá megtakaríthat 15 000 Ft évente), Hello Mums taggá válhat. Tagságinak nincs minimális időtartama, így bármikor lemondhatja azt. Tagként a következő nagy előnyöket kapja:

Ahhoz, hogy taggá válhasson, csak válassza ki az egyik tagsági opciót a legközelebbi foglalásnál. Kattintson ide és foglaljon most.

Foglalások legalább 3 órára történnek. A foglalás kezdeti és befejezési időpontja 15 perces intervallumokban adhatók meg. A bébiszitter díjak arányosan 15 perces intervallumokban számolandók. Az ünnepeket ünnepnapok/szünnapok, Szenteste és Szilveszter estéje határozzák meg.