Helló Budapest

Amikor először megláttam a honlapunk magyar verzióját kipottyant egy könny a szememből. Nem csak meghatódtam, de hihetetlen büszkeséggel is tölt el, hogy az amibe már több két éve minden percünket és energiánkat belefektetjük Magyarországon is elérhető lesz. A cégünk londoni nyitása anno evidens volt, hiszen Edina is és én is több mint 15 éve foglalkozunk gyerekekkel, Jeremy pedig mindig programozással és informatikával foglalkozott, így minden egybevágott ahhoz, hogy saját céget alapítsunk.

Amikor idén tavasszal a sokadik felkérés is megérkezett Budapestről, hogy megcsinálnák a cégünket, felvetettem a kérdést magamban, hogy mi lenne ha nagyot gondolnánk és megtennénk a lépést. Végül augusztusban megszületett a döntés, hogy nekivágunk a kalandnak. Egybehangzóan úgy gondoltuk, hogy cégünk legfontosabb alappillérei ugyanolyan érték állóak, hiszen minden bébiszittert mi interjúvolunk meg és minden egyes foglalást felügyelünk, hogy minden rendben menjen.

Sok segítséget és ösztönzést kaptunk a családainktól és barátainktól, amiért roppant halásak vagyunk. Reméljük hogy sok ezer családnak fogunk Budapesten is bébiszittert biztosítani és megkönnyebbíteni mindennapjaikat.

Miben más a mi szolgáltatásunk? Mindenben! Mi rövid és hosszútávra is segítünk a gyermekekkel. Tudjuk, hogy nincs mindig ott a nagyi vagy a megszokott bébiszitter és néha bizony mindenkinek jól jön egy kimenő, így foglalhat bébiszittert csak egyszeri alkalomra, de ha állandó segítségre van szüksége abban is rendelkezésére állunk. A bébiszittereinket mi magunk interjúvoljuk le, mi ellenőrizzük minden referenciájukat és okmányaikat. Csak olyanokkal dolgozunk akik a gyermekfelügyeletet választották karrierjüknek. Minden bébiszitternek van egy saját profilja és mihejst a foglalást egy bébiszitter elfogadja, mi máris küldjük a bébiszitter profilját, így pontosan tudja minden kedves szülőnk, ki is érkezik a házhoz. Fix árral dolgozunk hogy a szülőknek és a bébiszitterenek is egyszerű legyen a számadás és legfőképpen itt vagyunk azért hogy bármiben tudjunk segíteni. Készen állunk a kihívásra!

Hajrá Hello Mums, Helló Budapest!