Nyerj egy randit - vacsora és bébiszit egy meghitt estére

 

 

Szeretnél a pároddal egy romantikus vacsorát eltölteni?

 

De kire hagyd csodálatos gyermeked?

 

Bízd a Hellomums gondos kezeire!

 

heart-1192662_1920.jpg

Most te lehetsz az a szerencsés, aki megnyerheti az egy estére szóló (4 óra) babysitter szolgáltatásunkat és egy fantasztikus vacsorát 15.000 Ft értékben a Veritas Wine Barba kedveseddel. Ehhez nincs más dolgod, mint Like-olni és megosztani ezt a postot. Ha kapcsolatban szeretnél maradni velünk és friss információkat kapni a jövőben, keresd fel a Hellomums.hu Facebook oldalunkat és csatlakozz a követőink közé.

Ha szülőként regisztrálni szeretnél a weboldalunkon, akkor azt itt teheted meg: https://www.hellomums.hu/signup

Július 8.-án kiderül ki lesz az a szerencsés, aki megnyeri az egy estére szóló szabad kimenőt!

 

Játékszabályzat

 

Nyerj egy Randit - Játékszabályzat
 

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hello Mums Bébiszitter Szolgáltatás  által üzemeltetett Randi nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel. A Játék szervezője (a továbbiakban: Szervező) a Hello Mums Bébiszitter Szolgáltatás.

1. A Játékban részt vevő személye

A Játékban részt vehet minden Budapesten élő Internet-felhasználó természetes személy (továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.), valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

2. A Játék leírása

A játékos az által tud részt venni a játékban, ha a Hellomums “Nyerj egy randit!”  postot like-olja és megosztja. Amennyiben szeretne rólunk többet tudni, hallani, a Facebook és Instagram oldalunkat is követheti.

3. A Játék időtartama

A játék 2018. Június 28 20:00 órától - 2018 július 5. 20:00 óráig tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Nyeremény

A főnyeremény egy egész estés Hello Mums bébiszitter szolgáltatás (4 óra) és vacsora két fő részére 15.000 Ft értékben a Veritas Wine Bar étterembe, mely pénzre nem váltható, át nem ruházható.  A nyeremény 2018 augusztus 31-ig használható fel.

Részvételi feltétel: Budapesti szülő (Mivel cégünk Budapest területén tevékenykedik, így a nyertesnek szintén Budapesti lakosnak kell lenni)

5. Sorsolás

A résztvevő Játékosok között a sorsolás véletlenszerű módon valósul meg a Szervező képviselőiből álló sorsolási bizottság előtt. A részt vevő Játékosok közül a sorsolás alkalmával ugyanezen módszerrel, egymást követő sorrendben pótnyerteseket is kisorsolunk. A pótnyertesek, a sorsolás sorrendjének megfelelően, abban az esetben jogosultak a nyereményre, ha a sorrendben előttük álló nyertesek valamilyen oknál fogva nem jogosultak a nyeremény átvételére vagy a megadott határidőig nem jelentkeznek. A nyeremény sorsolása: 2018. Július 8. 18:00 óra.

6. Nyertes értesítése

A nyerteseket minden esetben Facebook messengeren keresztül értesítjük, illetve a Hellomums.hu facebook oldalunkon is közzétesszük 2018. Július 8.-án a sorolás videójával. Azok a nyertesek helyébe, akik 48 órán belül nem jeleznek vissza a Szervezőnek, pótnyertesek lépnek. A sorsolás alatt a nyertes név után további két pót nevet húzunk ki, akik jogosultak lehetnek a nyereményre, amennyiben a nyertesünk nem jelentkezik.

7. A nyeremény kézbesítése

A nyeremény eljuttatása a nyertesekkel egyeztetett módon történik. A nyeremény átvételéről kép-, hang- és filmfelvétel készülhet. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

8. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése a reklamációk kezelése, valamint hogy a Szervező későbbi hírleveleivel vagy ajánlataival megkeresse. A játékos továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a Hellomums csapata a vacsorán néhány képet készítsen Róla és partneréről, amit a Facebook és Instagram oldalán egy-egy post erejéig felhasználhat.

9. Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, e-mail cím nem megfelelő megadása stb.), az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

10. Egyéb rendelkezések

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a fenti feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a játékosok számára a nyeremények összértéke vonatkozásában ne legyenek kedvezőtlenebbek. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak. Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az info@hellomums.hu e-mail címre!