Egyéb Szolgáltatások

Több, mint csak bébiszitterek

Már ismertek vagyunk a díjnyertes bébiszitter szolgáltatásunkért és az ügyfeleink nagyon szeretik a bölcsődei szolgáltatásunkat. De mi, a Hello Mums csapata, még többet szeretnénk szolgáltatni ügyfeleinknek. Ezért további személyre szabott gyermekfelügyeleti szolgáltatásokat nyújtunk szülők és intézmények számára egyaránt. Ha többet szeretne megtudni, olvassa tovább!

Főállású Bébiszitterek

Ha egy dadára van szüksége, vagy már folyamatban van a dada keresése, vagy esetleg csak tanácsra van szüksége, mi segítünk! Mi már személyesen interjúztuk a dadáinkat és alaposan ellenõriztünk minden egyes referenciát és papírmunkát. Ha rajtunk keresztül talál egy dadát, ingyenes Hello Mums tagságban részesül mindaddig, amíg a dadát alkalmazza.

Tovább

Szállodai szolgáltatások

Olyan vezető szállodákkal dolgozunk együtt, ahol nem csak meghaladják, hanem túllépik a vendégek gyermekfelügyeleti elvárásait. Szállodai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a szállodák bármikor lefoglalhassák professzionális és képzett szállodai bébiszittereinket és dadáinkat, éjjel és nappal. Még az utolsó pillanatban kért foglalásokat is megoldjuk. Rendkívül versenyképes óradíjat számítunk fel különböző rejtett költségek és díjak nélkül, és a könnyen értelmezhető számláinkat interneten (online) egyszerűen megtekinthetik és kifizethetik.

Tovább

Bébiszitter Segítség Szülésnél

Eljött a második vagy harmadik szülés ideje? Ez a szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy Ön szülés előtt bármikor hívjon minket, és garantaljuk, hogy egy képzett és gyakorlott bébiszittert küldünk Önnek akár 2 órán belül aki vigyáz a gyermekére/gyermekeire, míg Ön a születendő baba érkezésére koncentrál. Ez a szolgáltatásunk különösen hasznos azoknak az anyukáknak, akik kórházban terveznek szülni, és addig otthoni gyermekfelügyeletre van szükségük.

Tovább