Így Vélekednek Rólunk Ügyfeleink

Avatar 1

  Evan nagyon kedves volt, köszönjük.  

Rachael

Avatar 2

  Eimear egy aranyos fiatal hölgy, eljött velünk korcsolyázni és nagyon jól kijött mind a két gyerekemmel. Sok szülő ismerősömnek beválna egy ilyen karakterű bébiszitter.  

Alex

Avatar 4

  Melania kiváló - megérdemelne egy kitüntetést azért, ahogy a parkban volt fiúkkal 3 órán keresztül!  

Martin

Avatar 3

  Még soha nem használtam bébiszitter szolgáltatást, de a regisztrációt és foglalást nagyon könnyen kezelhetőnek, a biztonsági ellenőrzéseket biztatónak tartom. A fiam néha problémás tud lenni és nem könnyű vele bánni ha nem ismeri azt aki vigyáz rá, de Kadiját már a kezdetektől kedvelte. Kadija fantasztikus volt, a fiam úgy gondolja, lett egy új barátja és alig várja a keddi találkozást. Bárcsak előbb regisztráltam volna, nagyon elégedett vagyok az egész folyamattal. Köszönöm szépen Hello Mums!  

Larissa

Avatar 11

  Oxana és Alexandra az új kedvenceink. Sharne nagyon hiányzik, de örülünk, hogy találtunk két olyan bébiszittert, akikkel az egész család boldog. Mindketten nagyon türelmesek a gyerekekkel, a lányom kisminkelte őket amikor utoljára itt voltak és nagyon jól beilleszkedtek a családunk életébe is. Köszönjük, hogy továbbra is ilyen nagyszerű szolgáltatást nyújtotok.  

Rainanne

Avatar 8

  Rachael velünk volt szerdán. 10 perccel előbb jött és nagyon kedvesnek, közvetlennek tűnt. Nagyon jól bánt a fiunkkal, aki könnyen hozzászokott a bébiszitterhez a vidám személyisége miatt. Vigyázott rá egész nap, etette, fürdette és a nap végén pizsamában, lefekvésre készen várt haza engem. A férjem a nap felét otthon töltötte és úgy gondolja, hogy nagyon jól bánt vele. Bármikor szívesen visszahívnánk.  

Joanne

Avatar 5

  Mindig nagyon elégedettek vagyunk Petrával.  

Candice

Avatar 7

  Nagyon barátságos és kiváló volt Cecilia. Amikor a fiam lefeküdt, azonnal küldött egy sms-t, és így rögtön megnyugodtam. Köszönöm a jó munkáját.  

Shelly

Avatar 9

  Petra nagyon kiváló. Gondoskodó a fiunkkal és nagyon jó barátok lettek.  

Bertrand

Avatar 10

  Ashlea egyszerűen ragyogó. Nagyon aktív, a fiunk könnyen megbarátkozott vele és egész reggel együtt játszottak. Biztos, hogy újra fogjuk még kérni Ashley.  

Mikala

Avatar 6

  Dominique kiváló, az egyik kedvencünk. Remekül bánik a fiunkkal.  

Dennis

Avatar 7

  Nagyon boldogok vagyunk Shevon-nal. Kértük, hogy korábban jöjjön és nagyon kedves volt, tudott jönni az értesítést követően. Nagyon szívélyes és barátságos. Látszik, hogy sok tapasztalata van. Legközelebb mindenképpen őt próbáljuk újra lefoglalni. Teljesen elégedettek vagyunk a szolgáltatással és azzal is, hogy mennyire egyszerű foglalni.  

Marina

Avatar 1

  Maria kiváló, mi nagyon boldogak és elégedettek vagyunk vele és a szolgáltatással is.  

Aneta

Avatar 8

  Enikő csodálatos volt. Gyors és profi volt, még énekelt is a lányommal amíg én készülődtem. Amikor SMS-t küldtem neki, hogy sajnos késni fogok, ő azonnal vissza is írt, hogy semmi probléma. Biztos, hogy őt fogjuk megint kérni.  

Sally

Avatar 3

  Katarzyna fantasztikus, nagyon jól kommunikál a gyermekemmel, látszik rajta, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkezik a munkája terén. Csak ajánlani tudom.  

Sara

Avatar 10

  Gyermekeim szeretik Beccát. 10-ből 10-re pontoznám a munkáját. Nagyon barátságos volt és azonnal jól kijöttünk.  

Nirvana

Avatar 5

  Oxana csodálatos volt, mindenféleképpen szeretnénk még viszontlátni. Ő eddig a kedvencünk. De szerintem ezt minden alkalommal elmondom mikor egy Hello Mums bébiszittert foglalok. :-)  

Lisa